Naša zgodba

Naša zgodba se je začela sredi poletja leta 2013, v samem centru mesta Ljubljane, kjer smo pripravljali avtetične tajske jedi z lastnimi omakami. Prostor je kmalu postal premajhen za izražanje vseh naših kuharskih idej, zato smo poiskali in ustvarili večji prostor za večje kulinarične zgodbe.

Konec julija 2015 je restavracija na Slovenski cesti 19 ugledala luč sveta. Ljubezen do azijske kuhinje ustvarja neskončno gurmansko radovednost. Slednjo lahko začutite v naši gurmanski ponudbi, ki tudi najbolj zahtevne kritike ne pusti ravnodušnih.

Danes lahko Chuty’s lahko najdete še na treh lokacijah: Aleja Ljubljana, BTC Street Food in Europark Maribor. Na vseh lokacijah vam zagotavljamo le najvišjo kakovost in neskončno predanost našemu poslanstvu – ustvarjanju slastnih trenutkov!

Preberi več …

5x zakaj je restavracija popolna odločitev:
1-min
Popolna gurmanska izkušnja s široko paleto azijskih jedi.
2-min
Odlična lokacija v samem osrčju mesta, namenjena kosilom in idiličnim večerjam.
3-min
Azijski ambient, ki poskrbi za pravo zen udobje.
4-min
Sveže in domače pripravljene omake (azijskega in lokalnega izvora).
5-min
Prijazno in strokovno osebje, ki poskrbi za avtentično izkušnjo.

Dostava

V naših izbranih in najbolj priljubljenih azijskih jedeh lahko uživate tudi doma ali v službi! Z veseljem vam jih pripravimo in dostavimo.

Dostavo za nas izvajata Wolt in eHrana.

Klikni za naročilo z dostavo – eHrana

Klikni za naročilo z dostavo – Wolt

Chuty’s e-novičke

Prijavi se na e-novičke in bodi prvi obveščen o tedenskem meniju in novostih v naši ponudbi.

Ponudba

Srce naše kuhinje je v jugovzhodni regiji, za katero je značilna močno povezana aromatika okusov, kot so citrusi, galangal, koriander, limonina trava, tamarind in tajska bazilika. Azijska kuhinja je še posebej znana po uravnoteženosti štirih osnovnih okusov: kislo, sladko, slano in pekoče. Naše srce pripada tudi navdihu in predanosti naših kuharjev, ki vse jedi skrbno pripravljajo iz svežih sestavin in po tradicionalnih receptih.

Poglejte ponudbo / Tedenska ponudba

ThaiSelect

Smo ponosni lastnik ThaiSelect certifikata

Rezervacija


    Rezervacijo vam bomo potrdili na zgoraj vpisani email naslov ali telefonsko številko. Če odgovora ne boste prejeli, vaša rezervacija ni veljavna.